|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
Alle vacatures

HR & Recruitment

Jobvizier HR & Recruitment B.V. te Rhenen bestaat sinds 2001 en is een dienstverlener op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten. Daarnaast zijn wij actief in advisering op het gebied van HR-vraagstukken en het invullen van tijdelijke oplossingen op HR gebied door onze interim HR-professionals.

Een bureau met zowel nationale als internationale opdrachtgevers en kandidaten. Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan. Wij onderscheiden ons door het bieden van een uitgebreide service in het totale werving -en selectietraject inclusief nazorg.

Jobvizier HR & Recruitment B.V. is actief en gespecialiseerd op:

  • Jobvizier Werving & Selectie richt zich op de invulling van sales & management vacatures voor kandidaten met minimaal een HBO-opleiding.
  • Jobvizier Technical Recruitment richt zich op de werving & selectie van technische specialisten op MBO, HBO en WO-niveau.
  • Jobvizier HR Consultancy biedt interim oplossingen op het gebied van HRM, advisering bij uw HR-vraagstukken en begeleiding van recruitment -en/of arbeidsmarktcommunicatie projecten.