|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
Alle vacatures

U zoekt Sales en Management specialisten ?

Wij zoeken en vinden graag de juiste sales en management specialisten voor u! 

Werving en Selectie sales en management specialisten

Het vaststellen van de vraag van de opdrachtgever, het selectieproces, de gesprekken met kandidaten…. onze consultants doen het dagelijks. Niet alleen beschikken zij over een gezonde dosis inlevingsvermogen en mensenkennis, ze weten wat er speelt in uw branche. Onze consultants hebben een enorm netwerk opgebouwd in hun jarenlange ervaring als recruiters in diverse bedrijfssectoren.

Analyse leidt tot selectie van de juiste sales en management specialisten

Een succesvolle bemiddeling van sales en management specialisten begint bij een adequate voorselectie. Daartoe analyseert een consultant van Jobvizier samen met u het probleem op uw afdeling of in uw organisatie. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf worden eisen en verlangens in kaart gebracht en vertaald naar een profielschets.

Gesprekspartner op niveau als het gaat om sales en management specialisten

De consultants van Jobvizier HR & Recruitment B.V. onderscheiden zich door flexibiliteit, vakkennis, inlevingsvermogen en betrokkenheid. U praat op niveau met mensen die de problematiek in de markt van sales en management specialisten kennen. Die de veranderingen en trends op de voet volgen en daarop kunnen anticiperen. Niet voor niets werkt Jobvizier HR & Recruitment B.V. voor toonaangevende bedrijven, vari√ęrend van het MKB tot aan multinationale ondernemingen.

Wij bemiddelen sales en management specialisten naar posities in het midden- en hogerkader segment.

Arbeidsmarktcommunicatie met sales en management specialisten

Gelet op de krapte op de arbeidsmarkt voor goede sales en management specialisten is een heldere communicatie naar de arbeidsmarkt essentieel. Wij kunnen u adviseren over de voor uw vacatures voor sales en management specialisten meest geschikte arbeidsmarktcommunicatie.

Jobvizier... uw partner voor Sales en Management specialisten !

Mocht je vragen hebben over een vacature of over onze dienstverlening neem dan contact op met John Takkebos op telefoonnummer 0317 - 75 63 62