|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
inTiel
Alle vacatures

U zoekt Sales en/of Management vacatures ?

Het uitgangspunt bij onze sales en management vacatures is u een baan aan te bieden die geheel aan uw persoonlijke wensen en eisen voldoet. Indien uw eisen ons inziens te hoog liggen of verlangens niet haalbaar worden geacht zullen wij dat in alle eerlijkheid meedelen.

Intakegesprek voor sales en management vacatures

Het intakegesprek voor onze sales en management vacatures zal plaatsvinden op onze vestiging in Veenendaal (eventueel op zaterdag of na kantoortijd). In overleg is het mogelijk een gesprek te plannen op een locatie in de buurt bij uw huidige werk of woonplaats.

Uitgangspunt bij sales en management vacatures

Vanwege ons uitgangspunt 'maatwerk' zult u géén totaalaanbod van onze sales en management vacatures vinden op deze site, doch slechts een selectie. Een selectie, om u een beeld te geven van het soort sales en management vacatures dat wij in portefeuille hebben. Deze keuze is gemaakt om te voorkomen dat u, bewust of onbewust, uw eisen gaat bijstellen als u op een bepaalde vacature reageert.

Functievoorstel bij sales en management vacatures

Als wij u een functievoorstel doen, worden de betreffende sales en/of management vacatures uitgebreid met u besproken en proberen wij u een zo volledig mogelijk beeld van zowel het bedrijf als de functie te verstrekken. Bij onze bedrijfsbezoeken wordt een zeer uitgebreide inventarisatie gemaakt van de werkomgeving en bedrijfscultuur en is het streven zo veel mogelijk personen te spreken (directie, direct leidinggevende, collega's, vertrekkende kandidaat).

Ook wordt u bij een functievoorstel inzake onze sales en management vacatures zoveel mogelijk informatie omtrent het betreffende bedrijf overhandigd. Pas nadat zowel u, als wij, ervan overtuigd zijn dat dit de baan is waar u naar op zoek bent, wordt u aan het bedrijf voorgesteld.

Nazorg bij sales en management vacatures

Onze betrokkenheid eindigt niet met de ondertekening van een arbeidsovereenkomst. Wij zullen met enige regelmaat contact met u opnemen, om ons ervan te overtuigen dat de samenwerking zich op de gewenste wijze ontwikkelt.

Ontslagen?

Wij kunnen u begeleiden in een outplacement traject naar een andere baan. Via uw werkgever kan soms een dergelijke regeling getroffen worden zodat u gedurende enkele maanden begeleiding kan krijgen in het vinden van een andere baan. Wij begeleiden u dan bij het schrijven van een sollicitatiebrief, het opmaken van uw CV, het effectief zoeken van vacatures op internet en in de media. Ook gaan wij actief voor u op zoek naar passende vacatures. Vraag onze consultant over de voorwaarden zodat wij eventueel met uw werkgever hierover afspraken kunnen maken.

Inschrijven als kandidaat voor sales en management vacatures

Mocht u nog geen passende vacature vinden binnen ons vacature overzicht, dan kunt u zich alvast wél via onderstaande link inschrijven binnen ons kandidatenbestand als kandidaat voor onze sales en management vacatures.

Jobvizier... hét adres voor Sales en Management vacatures.

AVG

De door jou verstrekte persoonlijke gegevens gebruiken wij om jouw sollicitatie te verwerken. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens langer. Je kunt ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement