|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
Alle vacatures

U bent op zoek naar technische specialisten ?

Wij zoeken en vinden graag de juiste technische specialisten voor u !

Recruitment Technische Specialisten

Het vaststellen van de vraag van de opdrachtgever, het selectieproces, de gesprekken met kandidaten…. onze consultants doen het dagelijks. Niet alleen beschikken zij over een gezonde dosis inlevingsvermogen en mensenkennis, ze weten wat er speelt in uw branche. Onze consultants hebben een enorm netwerk opgebouwd in hun jarenlange ervaring als recruiters in diverse technische bedrijfssectoren.

Analyse leidt tot selectie van de juiste technische specialisten

Een succesvolle bemiddeling van technische specialisten begint bij een adequate voorselectie. Daartoe analyseert een consultant van Jobvizier Technical Recruitment samen met u de situatie binnen uw bedrijf of de afdeling binnen uw organisatie. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf worden eisen en verlangens in kaart gebracht en vertaald naar een profielschets.

Gesprekspartner op niveau als het gaat om technische specialisten

De consultants van Jobvizier HR & Recruitment B.V. onderscheiden zich door flexibiliteit, vakkennis, inlevingsvermogen en betrokkenheid. U praat op niveau met consultants die de problematiek in de markt van technische specialisten kennen. Die de veranderingen en trends op de voet volgen en daarop kunnen anticiperen. Niet voor niets werkt Jobvizier HR & Recruitment B.V. voor toonaangevende bedrijven, vari√ęrend van het MKB tot aan multinationale ondernemingen.
Wij bemiddelen technische specialisten naar posities in het midden- en hogerkader segment en doen dit op exclusieve basis en soms op een 'no cure, no pay' basis afhankelijk van functieniveau en aanpak.

Arbeidsmarktcommunicatie met technische specialisten

Gelet op de krapte op de arbeidsmarkt voor technische specialisten is een heldere communicatie naar de arbeidsmarkt essentieel. Wij kunnen u adviseren over de voor uw vacatures voor technische specialisten meest geschikte arbeidsmarktcommunicatie.

Jobvizier... uw partner voor Technische specialisten

Mocht je vragen hebben over een vacature of over onze dienstverlening neem dan contact op met John Takkebos op telefoonnummer 0317 - 75 63 62