|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
Alle vacatures

U bent op zoek naar Technische vacatures ?

Het uitgangspunt bij onze technische vacatures is u een baan aan te bieden die geheel aan uw persoonlijke wensen en eisen voldoet. 

Uitgangspunt bij technische vacatures

Vanwege ons uitgangspunt 'maatwerk' zult u géén totaalaanbod van onze technische vacatures vinden op deze site, doch slechts een selectie. Een selectie, om u een beeld te geven van het soort technische vacatures dat wij in portefeuille hebben.

Intakegesprek voor technische vacatures

Het intakegesprek voor onze technische vacatures zal plaatsvinden in onze vestiging in Veenendaal (eventueel op zaterdag of na kantoortijd). In overleg is het mogelijk een gesprek te plannen op een locatie in de buurt bij uw huidige werk of woonplaats.

Functievoorstel bij technische vacatures

Als wij met u in gesprek gaan, worden de betreffende technische vacatures uitgebreid met u besproken en proberen wij u een zo volledig mogelijk beeld van zowel het bedrijf als de functie te verstrekken. Bij onze bedrijfsbezoeken wordt een zeer uitgebreide inventarisatie gemaakt van de werkomgeving en bedrijfscultuur van onze opdrachtgever en is het streven zo veel mogelijk medewerkers te spreken binnen het bedrijf (directie, direct leidinggevende, collega's , vertrekkende kandidaat).

Ook wordt u zoveel mogelijk informatie omtrent het betreffende bedrijf overhandigd. Pas nadat zowel u, als wij, ervan overtuigd zijn dat dit de baan is waar u naar op zoek bent en u de meest geschikte kandidaat bent, wordt u aan het bedrijf voorgesteld.

Nazorg bij technische vacatures

Onze betrokkenheid eindigt niet met de ondertekening van een arbeidsovereenkomst. Wij zullen met enige regelmaat contact met u opnemen, om ons ervan te overtuigen dat de samenwerking zich op de gewenste wijze ontwikkelt.

Ontslagen?

Wij kunnen u begeleiden in een outplacement traject naar een andere baan. Via uw werkgever kan soms een dergelijke regeling getroffen worden zodat u gedurende enkele maanden begeleiding kan krijgen in het vinden van een andere baan. Wij begeleiden u dan bij het schrijven van een sollicitatiebrief, het opmaken van uw CV, het effectief zoeken van vacatures op internet en in de Social Media. Ook gaan wij actief voor u op zoek naar passende vacatures. Zo proberen wij u zo succesvol mogelijk te begeleiden van werk naar werk! Vraag onze consultants over de voorwaarden zodat wij eventueel met uw werkgever hierover afspraken kunnen maken.

Inschrijven als kandidaat voor technische vacatures

Mocht u nog geen passende vacature vinden in het vacature overzicht van Jobvizier, dan kunt u zich alvast w√©l via onderstaande link inschrijven binnen ons kandidatenbestand als kandidaat voor onze technische vacatures.

Inschrijven kandidaten