|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.
Recente vacatures!
Hieronder kunt u op een vacature klikken voor meer informatie!
inVeenendaal
Alle vacatures

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Waarom u als opdrachtgever voor RPO kiest als oplossing voor uw wervingsvraagstuk

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Zij zijn het waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel en het verbetert de continuĂŻteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Specialisten doen waar ze goed in zijn

Het uitbesteden van uw leasewagenpark is heel gewoon. Ook uw IT-vraagstukken vinden hun weg naar specialisten. Uw organisatie houdt zich liever bezig met haar kernproces. Werving -en selectie is daarin niet anders. Ook een vak, met vele werkzaamheden die u uit handen kunnen worden genomen. Deels of volledig. De consultants van Jobvizier kunnen dit voor u waarmaken.

Verschillende disciplines van recruitment

Het recruitmentproces heeft verschillende stadia, van instroom, doorstroom tot uitstroom. Het communicatieproces verloopt zowel online als face-to-face. Met disciplines als de marketing van uw vacatures en de inkoop van bijvoorbeeld tools en leveranciers. U weet zelf als geen ander waar het zwaartepunt van uw organisatie ligt, maar hoe u dat alles volwaardig kunt aanpakken, vertellen wij u graag. Omdat elke organisatie anders is, zijn niet alle ingrediënten van het recruitmentproces voor u van toepassing. Het hangt af van de inrichting van dit proces, maar ook van uw organisatiedoelstellingen. Daarom kan u het beste in overleg bepalen wat u uit handen wilt geven, het complete recruitmentproces – inclusief strategie en management – of de uitvoerende stappen. Met de consultants van Jobvizier komt u er wel uit.

Bespaar op werving en selectie

Met het uitbesteden van uw recruitment of een werkenbij site heeft u geen inhouse recruiter meer nodig. Het werk wordt u uit handen genomen en de HR afdeling kan zich bezighouden met haar kerntaken. Ook het inboeken van CV’s, het versturen van uitnodigings- en afwijzingsbrieven, dat veelal door secretaresses wordt gedaan, verdwijnt van uw afdeling. Daarmee bespaart u tijd en geld, terwijl uw proces juist verbetert. Daarbij: uw recruitment kosten worden variabel in plaats van vast. Wel zo prettig in een veranderende markt. En als klap op de vuurpijl worden de kosten zeer inzichtelijk gemaakt.

Meer weten over RPO?

Bel de consultants van Jobvizier voor meer informatie of een afspraak. Telefoon: 0318-692575

Voordelen van RPO voor uw organisatie:

Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar

Om vacatures te vervullen heeft u kandidaten nodig. Dus moet u kenbaar maken dat u werft. Actuele vacatures op de corporate website trekken mensen aan die al interesse hadden in uw organisatie. De werkenbij site zorgt voor optimale vindbaarheid van uw vacatures en versterkt uw werkgeversmerk.

Betere benutting van sollicitanten

Geen rondslingerende mappen meer met oude sollicitanten of CV’s die in de la verdwijnen en nooit meer verschijnen. Met een werkenbij portaal en een daaraan gekoppelde kandidatendatabase is elke kandidaat direct toegankelijk. Zo kunt u uw pool veel beter benutten.

Versterking employer branding

Een sollicitant die niets meer van u hoort, heeft een negatieve ervaring. De recruiter die de database voor u beheert, weet de sollicitatieprocessen zo in te richten dat elke sollicitant op een uiterst professionele wijze wordt benaderd. Hetgeen een goede indruk na laat bij iedereen die in u als werkgever is geĂŻnteresseerd.

Voorop lopen zonder eigen kennis

Arbeidsmarktcommunicatie, marketingtools, matching, CV search; er is zoveel mogelijk! Als u voorop wilt blijven lopen zonder dagelijks uw kennis bij te schaven, laat u dit over aan een ervaren partij. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste web- en systeemmogelijkheden en van nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Ruime ervaring in branche en proces

Ervaring in de branche en ervaring met werving- en selectieprocessen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de recruiters van Jobvizier is dat al jarenlang dagelijkse kost. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer weten over RPO?

Bel de consultants van Jobvizier voor meer informatie of een afspraak. Telefoon: 0318-692575

Onderdelen van het recruitment proces die u kunt uitbesteden: