|
Jobvizier

Expert op het gebied van Werving & Selectie van sales, management & technische specialisten.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan.

Wat kunnen wij voor u als werkgever betekenen?

Bespaar op uw Werving & Selectie kosten

Met het uitbesteden van uw recruitment of een werkenbij site heeft u geen inhouse recruiter meer nodig. Het werk wordt u uit handen genomen en de HR afdeling kan zich bezig houden met haar kerntaken. Ook het inboeken van CV’s, het versturen van uitnodigings- en afwijzingsbrieven, dat veelal door secretaresses wordt gedaan, verdwijnt van uw afdeling. Daarmee bespaart u tijd en geld, terwijl uw proces juist verbetert. Daarbij: uw recruitment kosten worden variabel in plaats van vast. Wel zo prettig in een veranderende markt. En als klap op de vuurpijl worden de kosten zeer inzichtelijk gemaakt.

Ruime ervaring in branche en proces

Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de recruiters dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer informatie over Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Arbeidsmarktcommunicatie met medewerkers op HBO / WO niveau

Gelet op de krapte op de arbeidsmarkt voor medewerkers op HBO / WO niveau is een heldere communicatie naar de arbeidsmarkt essentieel. Wij kunnen u adviseren over de voor uw vacatures voor medewerkers op HBO / WO niveau meest geschikte arbeidsmarktcommunicatie.

Meer informatie over Arbeidsmarktcommunicatie

Aanmelden klant / vacature?

Mocht je vragen hebben over onze dienstverlening neem dan contact op met John Takkebos op telefoonnummer 0317 - 75 63 62.